divendres, 16 de maig del 2014

Del bar Torino al Palace

·
·
Des del dia u de març de 1919, data en que uns joves idealistes es reuniren a un cèntric establiment del "cap i casal" per a crear un club de foot-ball que portara el nom de la nostra terra, fins al dia de hui, moltes coses han passat al nostre València CF: alegries en forma de victòries, triomfs i títols però també decepcions, tragèdies i derrotes.

Una història quasi centenària, però de les de veritat sense trampes ni fusions, viurà  en la jornada de demà un dels seus moments més transcendentals, i no pel que puga passar al terreny de joc en un partit, l' últim d'una temporada nefasta en l'apartat esportiu i de la que sols recordarem que per uns segons no jugarem una final europea, sinó pel que es decidirà a les sales d'un luxós hotel situat no molt lluny de Mestalla.

En eixe hotel els patrons de la nostra Fundació estan convocats a una assemblea on es prendrà una decisió transcendental per al nostre devenir com a club i com a referent d'una societat, la valenciana, cada vegada més desencantada i desvertebrada.

En les seues mans està el futur del nostre València, esperem pel nostre bé que l'opció escollida siga l'encertada i la millor, sense protagonismes ni egoismes personals. El que es juguem és molt, el que es juguem és el nostre València.

P.D.- Sols espere poder continuar sentint al València com a algo nostre, encara que el club tinga nou propietari.


Josep A. Bosch Valero
Soci del València CF
·

1 comentari:

Anònim ha dit...

esta foto me encanta.

BT